• Gratis bezorgd vanaf €100,-
  • Deelnemer VTM TV programma
  • 30 dagen Retourneren
  • Rider Owned Webshop

Over SprayDesigned

Neem een ondernemer die al 5-6 jaar in de stepwereld zit en op dit moment ook nog eens #52 van de wereld en #30 van Europa is. Combineer dat met de wil om de stepwereld beter te maken en zie hier, SprayDesigned is geboren!

Het kost nogal wat tijd en moeite om een custom step samen te stellen, de juiste step, losse onderdelen of geschikte bescherming te zoeken, voor jezelf of als cadeau. Een tripje naar een stepwinkel kost je al gauw een paar uur en hoe weet men daar wat bij jou en jouw wensen past? SprayDesigned biedt je persoonlijke service, met Live Chat, persoonlijk advies en een snelle reactie op jouw vraag en zorgt zo voor de perfecte match!

Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Kevin, een professionele stuntstepper met passie voor steps en service. Ik kijk veel om me heen, zie nieuwe dingen en leer daar weer van. Daar geniet ik van! Met andere woorden: ik houd van nieuwe inzichten die tot nieuwe ervaringen leiden! Stuntsteppen maakt je blij, je bent lekker buiten en hebt een gezellige dag met je vrienden. Maar daarvoor heb je wel een juiste step en de benodigde bescherming nodig. Bij SprayDesigned weten we precies welke step jij nodig hebt! Neem een kijkje op de site en benader ons gerust. SprayDesigned scoort qua beoordeling niet voor niets een 4.8/5!

Kevin Schippers